Fiskars plæneklipper giver kvinderne en håndsrækning

Fiskars plæneklipper til kvinderFiskars ny håndplæneklipperen Momentum, der giver alle seje kvinder ekstra hjælp i haven

Når sommeren er på sit højeste, har havens grønne plet brug for konstant pleje og omsorg. Ofte kan besværlig motorkraft og tunge maskindele dog spænde ben for kvindernes planer om at klare havearbejdet på egen hånd.

Med den nye håndplæneklipper Momentum gør Fiskars det derfor nemt for alle kvinder at gå til kamp mod græsstråene, så plænen holdes smuk og velplejet sommeren igennem.

Let at skubbe

Den kraftfulde håndplæneklipper er udstyret med det banebrydende klippesystem StaySharp, der sørger for, at de knivskarpe blade ikke rører hinanden, når de roterer. Dermed kræver det 30 procent færre kræfter at skubbe håndplæneklipperen gennem plænens stride strå end med traditionelle håndplæneklippere.

Samtidig frigiver den såkaldte Inertia Drive-teknologi dobbelt så meget energi, som der lægges i arbejdet. Det giver indsatsen et ekstra puf, så traveturen frem og tilbage over havens grønne tæppe går som en leg.

Familiens kvindelige haveentusiast får yderligere hjælp til klippearbejdet takket være Momentums ergonomiske design. Det behagelige håndtag kan nemlig hurtigt indstilles til den rigtige højde, så havearbejdet ikke er lig med ømme skuldre.

God for miljøet

Ud over sine kraftfulde egenskaber sender Momentum heller ikke generende støj eller forurenende CO2 ud i luften. Når græsplænen trimmes hen over sommeren, kan det derfor gøres med god samvittighed over for både miljøet og boligens nære naboer.

Samtidig sørger håndplæneklipperen for at kaste græsset fremad, når den bevæger sig over plænen, så de lyse sommerbukser eller yndlingskjolen ikke bliver fyldt med grønne pletter.

Kommentarer

Skrevet af: Lena Myhre
01/04/11 17:03

Det lyder rigtig godt med denne græsslåmaskine, men hvad er prisen??

Skrevet af: Emma
04/04/11 00:35

Prisen på Momentum håndplæneklipper er omkring 1.999 kroner.

Skrevet af: Kirsten Sørensen
27/05/11 09:29

Hvor kan jeg se evt. testresultater? Og hvorfor skal den være så meget dyrere end andre håndplæneklippere?

Skrevet af: Erik Grodt
06/04/12 11:20

Har lige købt en hos Davedsen, Rådekro, kr. 1.699,00. Der er til min kone (fødselsdagsgave, den 10.4.). Er meget spændt, hun er meget kritisk, jeg vender tilbage med en ærlig test!

Skrevet af: Erik Grodt
02/06/12 19:13

Den 2. juni 2012
Under henvisning til tidligere kommentat, vedr. Fiskars plæneklipper:
Stort set tilfreds, efter en tilvænding, den er jo stor i forhold til en almindelig plæneklipper. Lidt bøvlet at komme om hjørner med, en tilvændings sag.

Klipper fint og let.

Kørsel uden for plænen, skal foregå på de store hjul.

Har haft de små hjul afmonteret, de manglede smørelse, akslerne var

rustne ( uden betydning) men de peb.

Prisen på kr. 1.699,00, er en mellempris, har set priser fra kr. 1.299,00

til kr. 1,999,00, det er den ikke vær, efter min mening.

Kvaliten er OK.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

4 × 4 =