Rubin stenens betydning

Ædelsten rubin betydningÆdelstenen rubin repræsenterer planeten solen og de bedste rubiner er kendt for, at bringe solens velsignelser over den der bærer stenen. Ligeledes er den kendt for at bringe livsglæde og gnist. Rubinens kræfter fjerner bekymringer og depression, og vil for den der bærer stenen, forbedre kroppens generelle velbefindende. Ædelstenens særlige sammensætning menes også at have magiske egenskaber, som beskytter mod onde kræfter.

Rubinen har den særlige egenskab, at stenen inspirerer til kreativitet, visdom og kærlighed, bringer selvtillid, selvsikkerhed og styrke. Denne ædelsten relaterer sig også til Manipura Chakra, som er kroppens ”navle chakra”. Rubinen vil hjælpe med at løsne op for denne chakra, der vil føre til en kraftfuld følelse af ansvarsfuldhed og styrke.

Generelle egenskaber ved rubin

Når du bærer rubin på kroppen:

  • Bringer livsglæde til bæreren af stenen
  • Fjerner bekymringer og letter sindet
  • Mindsker depression
  • Beskytter mod onde kræfter
  • Fremmer og inspirerer til kreativitet, visdom og kærlighed
  • Løsner op for Manipura Chakra

En rubin er en lyserød til blodrød farvet ædelsten, en variant af mineralet korund (aluminiumoxid).
Den røde farve skyldes hovedsageligt tilstedeværelsen af grundstoffet chrom. Dens navn stammer fra `ruber´, som er det latinske navn for rød. Rubinen betragtes som en af de fire mest ædle sten, sammen med safir, smaragd og diamant.

Rubinens røde farve associeres naturligt med kærlighedens farve, passion og magt.
Den udstråler varme, styrke og vitalitet og rubinen betragtes som “kongen” over alle ædelsten på grund af dens tilknytning til solen. I tusinde år er stenen blevet betragtet som en af de mest værdifulde ædelsten på jorden. Rubinen er en meget sjælden ædelsten, i særdeleshed i den fineste kvalitet.

Læs om flere krystaller og ædelsten.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

twelve + 18 =