Schumanns resonans, Jordens puls

Tema: Trådløs forurening

shumann resonansDin hjerne er synkroniseret med planetens vibrationer.

I 1951 underviste den tyske professor Winifred otto Schumann ved universitetet i München, da han en dag under en lektion bad de studerende prøve at udregne resonansen imellem to runde objekter. Da begrebet var svært for de studerende at forstå, besluttede han at visualisere det ved at tegne jorden som en cirkel i midten med dens ionosfære udenom. De studerende skulle så udregne den frekvens der opstod her imellem.

Sammen med sine elever kastede han sig ud i de matematiske beregninger og endte op med det overraskende resultat, at jorden tilsyneladende havde en puls. En frekvens, eller en svingning der bølgede sig igennem vor atmosfære på omtrent 10 Hz og omsluttede hele kloden.

Professoren var forbløffet og lidt stolt af disse opdagelser, han fik dem offentliggjort i det videnskabelige magasin “A journal of Physical Sciences”, men han fandt dem dog , set fra en videnskabelig betragtning, ikke særligt betydningsfulde på daværende tidspunkt.

Hjerneforskningen syv år senere

Alfred Berger var også en tysk professor der i 10 år havde målt og studeret de elektriske svingninger i den menneskelige hjerne.

Han var blandt de største pioneerer inden for hjerneforskningen og han byggede bl.a. en af verdens første EEG maskiner og var samtidig manden der opdagede og navngav de menneskeliglige hjernebølger. Da han kortlagde hjernens primære svingning, mente mange at man burde opkalde disse hjernebølger efter ham selv, men han var beskeden og i dag kender vi dette aktivitetsniveau i hjernen som Alphabølger.

Ved et tilfælde støder han så i 1958 på Schumann’s 7 år gamle artikel og han er forundret. Han læser den flere gange og kigger på matematikken, men den er god nok. Det ser ud som om at frekvensen på alpha hjernebølger er næsten den samme som jordens puls.

En fælles kollega kontakter Schumann og spørger om han ikke kunne tænke sig at lave en så præcis udregning af frekvensen som muligt. Som en rigtig professor er han fyr og flamme og med en udvalgt studerende går de sammen i gang med kalkulationerne. De putter alle kendte variabler som skyformationer, tordenstorme og lignende med i deres regnestykke og kommer omsider frem med deres mest præcise bud 7.83 Hz.

Da han ser disse tal går det op for Alfred Berger at jordens frekvens ikke blot ligner de menneskelige alphabølger han har målt, men er præcis de samme som de hjernebølger der styrer kreativiteten, vores præstationer, vores stress, og hele vores nerve- og immunsystem. Tilsyneladende havde det fintunede elektriske instrument hjernen, altså fundet og synkroniseret sig med de elektriske impulser som var overalt i vores omgivelser. Det var en banebrydende opdagelse.

Dr. Rutger Wever – Forsøg med bio rytmer

For at undersøge fænomenet satte dr. Rutger Wever, fra Max Planck instituttet i starten af tresserne et ambitiøst forsøg i gang, hvor han skulle studere den menneskelige døgnrytme (Circadian rhythm) og som en del af forsøget ville teste effekten af Schumanns resonans på det menneskelige system. Man byggede nogle store underjordiske bunkere der fuldstændig skærmede af for al ydre påvirkning, inkl. Schumann resonans og i knap 30 år gennemførte han her, nogle af de mest veldokumenterede forsøg med menneskets naturlige biologiske rytmer.

I disse studier lukkede han frivillige studerende inde i disse afskærmede bunkere i op til fire uger ad gangen. Bemærkelsesværdigt var, at bortfiltrerede man Schumanns resonans fra testpersonerne fik de alle en mærkbar nedgang i deres fysiske og mentale tilstand. Folk blev deprimerede, fik problemer med at sove og fik fysiske symptomer som fordøjelsesbesvær og hovedpine. Faktisk så dramatisk at man besluttede at deltagere i forsøgene kun måtte være unge sunde individer, da ældre eller syge ville udsættes for unødvendige risici.

Da man så, i en af væggene installerede en “magnetisk puls generator” og startede den på Shumann’s 7.83 frekvens stoppede eller aftog symptomerne næsten øjeblikkeligt. Wever’s forskning havde afsløret en utrolig sammenkobling mellem menneskets helbred og den naturlige frekvens fra vores planet.

Forskningen i dag

I dag er det blevet meget svært at finde områder, på de beboede dele af kloden, hvor du stadig kan måle jordens resonans. Overalt er der opsat mobilmaster, wi-fi og andet telekommunikations udstyr der udsender mikrobølgestråling som producerer så meget støj, at de overdøver og overtager frekvensen.

Hvilken effekt, det har på os, er endnu ikke dokumenteret, men vi opfordrer dig til at søge mere viden om emnet og altid søge validering af den information du modtager, selvfølgelig også indholdet af artiklen her.

Vi anbefaler alle at se filmen “Resonance – Beings of Frequency” som vi viser herunder.

 

Flere artikler fra Temaet Trådløs forurening.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

one × 1 =