kærlighedsgudinde sex og selvtillid"/>

Dårlig selvtillid i sengen


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

kærlighedsgudinde sex og selvtillidSex og selvtillid – lær at elske din krop

Alt for mange kvinder tænker over, hvordan deres krop tager sig ud, mens de elsker med deres partner.

Når man mister lysten til sex

Uanset om det er en fast, kendt partner, som de egentlig føler sig trygge ved, eller om det er en helt ny elsker, så er problemet det samme -Man fryser fuldstændig til is, når hans hånd strejfer de kritiske områder og man mister med èt, lysten til sex. Man kan bare ikke slappe af og holde fokus.

Det kan være din mave du er ked af, dine bryster, dine balder, dine strækmærker på maven, din cellulite på dine lår. Uanset hvad du er ked af, så kan vi forsikre dig -Du er ikke alene!

I en stor undersøgelse, lavet for ganske nylig, gav hele 98% af de adspurgte kvinder udtryk for, at de var bekymrede over deres kroppe, når de havde sex og 22,2% sagde, at de bestemt ikke havde det godt med at vise deres nøgne kroppe, overfor nogen, særligt ikke deres partner. Så vi må konkludere, at al vores usikkerhed blusser op, når det drejer sig om sex.

Nøglen til god sex

Nøglen til god sex, er jo netop at have selvtillid, at have det godt med sig selv og ultimativt, at have det godt med sin egen krop, som man nu er skabt. For ingen af os er jo ens og det er jo det, der er det smukke. En positiv og velafbalanceret selvtillid, vil føre til et fantastisk sexliv.

Bliv´en sand sexgudinde

Men rigtig mange kvinder har et skidt sexliv og det bunder som regel i manglende selvtillid. Kan man derimod føle sig fri og give slip, give efter for sine lyster -og måske tilmed føle sig som en sexgudinde, så er der åbnet op for en hel ny fantastisk verden af himmelskøn sex. Så gå til kamp mod den dårlige selvtillid og lær dig selv, at blive en sand sexgudinde!

 

Kommentarer

Skrevet af: Else
28/10/09 14:47

Det er så sandt som det er skrevet! I har sikkert ret i, at det som regel bunder i dårlig selvtillid – vi skal sku lære at elske os selv noget mere, piger!

Skrevet af: Moden og elsket 🙂
30/07/12 01:50

Når man finder HAM, den helt rigtige, og føler sig elsket, tjaaaa, så forsvinder “problemet”. Man er ELSKET og lidt løst maveskind el.l. betyder intet……

Skrevet af: ingen selvtillid
23/01/13 20:23

lettere sagt end gjort. men det er rigtig nok…hvordan bliver man en sexgudinde?
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.