seksuel intelligens kim cattrall"/>

Seksuel intelligens


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

Sexual Intelligence – Kim Cattralls´nye bog

seksuel intelligens kim cattrallVi kender hende alt for godt, fra tv-serien Sex and the City, men nu er hun her igen for at tale om sex. Sexede Kim Cattrall har skrevet bogen “Sexual Intelligence” og hendes budskab er ganske klart – Elsk din sexualitet og dyrk den uden skam og hæmninger.

I hendes rolle som sexede Samantha Jones, i Sex and the City, har Kim Cattrall styr på sit sexliv og nedlægger mændene på stribe. Hun lyser langt væk af selvtillid og selvværd, så det er måske ikke så mærkeligt, at langt de fleste af os går rundt og tror, at det har den kvinde bare styr på.

Men det er ikke så ligetil og selv en superstjerne som hun, har haft sine problemer med sexlivet. Som mange andre kvinder, havde hun svært ved at finde sin egen sexualitet og opnåede først i en sen alder, sexuel tilfredstillelse. Så hun besluttede at gøre noget ved det.

Seksuel tilfredsstillelse

I hendes første bog “Satisfaction: The Art of the Female Orgasm”, fandt hun frem til orgasmens små hemmeligheder og nu er hun så på banen igen, med en ny bog. Denne gang er hun gået på jagt efter en bedre forståelse af vores sexualitet i menneskets historie, i vores kemi, i kunsten, i duften, i følelserne og i fantasien.

Hendes mission var at ophøje sexualiteten fra det dyriske, til en smuk og essentiel drift. I bogen kommer hun vidt omkring, fra oldtidens græske kærlighedsgudinde Aphrodite og hulemaleriernes fallossymboler, til den moderne sexualforskning.

Bogen er af smagfuld karakter og indeholder masser af smukke billeder, sanselige malerier og klassiske skulpturer der hylder den menneskelige krop. I bogen tager Kim Cattrall os med på rejse og og som vores guide, ligger hun op til diskussion om vores sexuelle tiltrækning, fantasier og tabuer.

Billeder til artiklen er gengivet fra bogen “Sexual Intelligence”.

Du kan bestille bogen hos Amazon.com.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.