Skorpionen gratis horoskop 2015"/>

Horoskop 2015 for skorpionen


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Skorpionen gratis horoskop 2015

Vil du gerne vide hvordan året 2015 bliver for stjernetegnet skorpionen. Så får du her et gratis horoskop for skorpionens 2015.

For Skorpionen vil 2015 være et år der bringer mærkbare forandringer. Horoskopet viser at der vil opstå muligheder for store belønninger, hvis du er villig til at arbejde for dem vel at mærke. 2015 bliver også året hvor du højest sandsynligt må rykke ud af de sikre rammer for at prøve nye ting.

Du er oftest din egen største kritiker kære Skorpion, i 2015 skal du lære at nedtone denne kritik og stole på dig selv. Du har ganske vist arbejdet hårdt i flere år og mødt en del skuffelser, men tingene er ved at forandre sig til det bedre. Du skal blot være klar til at indse det og acceptere det. Lad al din tvivl og usikkerhed falde til jorden og indse alt det, du som menneske kan tilbyde.

2015 vil være et godt år at tage bestik af situationen, se hvilke elementer i dit liv der skal forbedres og skaffe sig af med dem der ikke fungerer. En udfordring der kan virke skræmmende, men du vil være et gladere menneske når det er gjort.

Nøgleordene i skorpionens horoskop for 2015 må være “analyse” og “handling”. Du skal vurdere og analysere enhver vigtig situation godt, før du træffer dine beslutninger. Men du skal ikke vente for længe før du handler. Din karriere vil ikke hjælpes af at være hemmelig og stille og det er tid til at tro på dine ideer.

Skorpioner der befinder sig i et forhold i år, vil få en større seriøsitet med deres kærlighed.

Flere gratis horoskoper for skorpionen

Vil du vide mere om skorpionens stjernetegn, kan du læse den generelle beskrivelse af stjernetegnet skorpionen her >>

Eller se hvordan skorpionen er som partner og hvordan du passer sammen med de andre stjernetegn. Hvem er bedst egnet som dit potentielle match og hvem er din direkte modsætning. Se Skorpionens Partnermatch her >>

Se gratis 2015 horoskoper for alle stjernetegnOplev magien ved et fødselshoroskop

Hvis du kun kender ugebladenes fortolkning af dagens og ugens horoskoper, har du her chanchen for at forstå hvorfor, horoskoper egentlig har virket så dragende på menneskeheden i mange århundreder.

Et fødselshoroskop tager dig, med udgangspunkt i nøglepersonen, på en rejse ind i astrologiens forunderlige spejlverden. Man præsenteres åbent og ærligt for de grundlæggende sandheder, som dette menneske tiltrækker eller frastøder.

Man afdækker de muligheder og chancer der ligger åben for denne person, men også hvilke farer og faldgruber livet vil byde. Det er nervepirrende og spændende læsning for dem der tør grave lidt dybere…

Fødselshoroskop – Læs mere >>

 Skal… skal ikke??

Vil du gerne se fremtiden kan vi ikke hjælpe. Vil du derimod gerne vide hvornår dine chancher for at opnå et givent resultat er størst, kunne et årshoroskop være noget for dig.

Årshoroskopet er nemlig et kraftfuldt værktøj, der fortæller dig hvornår de positive tiltrækninger er størst, og ikke mindst i hvilke perioder de er svagest. Vil du gerne træffe beslutninger omkring din familie, dit job, din partner er årshoroskopet den vejviser der kan føre dig til den bedste beslutning.

Årshoroskop 2015 – Læs mere >>
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.