Skorpion – Stjernetegnet skorpionen

Læs om stjernetegnet Skorpionen

24. Oktober – 22. November

Skorpion Stjernetegnet skorpionenDit element: Vand

Skæbne planet: Pluto

Symbol: Skorpionen

Din sten: Granat
Se alle skorpionens lykkesten

Styrer: Astrologiens 8. hus

Skorpionens inderste ønske: Triumf!!

Beskrivelse af skorpion, mand / kvinde :

Med ry for at være det “stærkeste” tegn i Zodiac, lever skorpionen et skæbnebetonet liv, med intense og dramatiske personlige relationer. Mange astrologer kalder dette et tegn med de “ældste sjæle”. Gamle og kloge ud over det gennemsnitlige, kender skorpioner ofte alle svarene. Men alt for ofte kan skorpionen ikke finde svarene på deres egen lykke.

Lidenskab, begær og magt går hånd i hånd for skorpionen. Deres største udfordring i livet er, at vælge imellem magten ved at elske og blive elsket og kærligheden til magten. At komme til bunds i skorpionens ekstraordinære, dybe og følsomme jeg, er ikke altid nemt for de der står skorpionen nær.

De er meget forskellige fra alle de andre stjernetegn og denne forskel gør at de arbejder, elsker og lever i et helt andet tempo. Man kan ofte leve med en skorpion i årevis, uden nogensinde at komme til at lære personen ordenligt at kende. Ofte forbliver alt omkring en skorpion hemmeligt og skjult.

Deres øjne udstråler ofte en masse følelser, man aldrig ville kunne sætte ord på eller give udtryk for. Og hver opmærksom på de dage eller nætter de skjuler deres øjne og følelser bag mørke briller, der vil sandsynligvis være en storm af en eller anden art under opsejling. Skorpioner bærer ofte “en maske”. Alt for ofte siger de “nej”, når de virkelig mener “ja”.

De har tværtimod karakter, når de finder den ægte kærlighed. Så kan de være de mest trofaste og dedikerede af alle partnere, men rager du i uføre hos en skorpion kan du være sikker på, at det aldrig vil blive glemt eller tilgivet.

Skorpionen nærer en stærk kærlighed til sin partner, og kun hende/ham. Partneren finder skorpionen også let, med sin fintmærkende intuition. Samtidig har skorpionen let til jalousi, netop på grund af sin stærke binding til partneren.

Skorpionens personlighed

De fleste skorpioner er vindere. Den vigtigste ting i livet, de er nødt til at bekymre sig om, er deres holdninger, der udgør deres sinds beføjelser og dermed kan det enten knække dem, eller bringe dem succes. Når de er negative omkring noget eller nogen, eller kritiske overfor sig selv, får de det som regel i sidste ende, som de gerne vil have det.

Livet og døden spiller en stor rolle for skorpionen. Han/hun nærer forståelse for, at der må finde en oprydning sted, så nye projekter kan startes op. For Skorpionen betyder døden ikke altid afslutningen, men en nødvendig basis for noget nyt.

Skorpionerne findes i  tre forskellige niveauer af sjæleligt udviklede. Det første niveau er skorpionen. Dette er den mindst udviklede og drages mest mod at bruge deres beføjelser på den forkerte måde. Det kriminelle element af skorpionen hører til under dette niveau.

Dernæst kommer ørnen – den højtflyvende, iværksætterånd, den vellykkede skorpion, der synes i stand til at rejse sig efter modgang og forvandle dårlige-tider til gode. Så er der det højeste udtryk for sjælelig udvikling i dette tegn – Phoenix. Disse Skorpioner er frigjorte og ekstremt magtfulde. De er “gammelkloge” og ses ofte som ledere og er en inspiration for andre. Ganske ofte gennemgår skorpionen de tre niveauer af sjælelig udvikling i én levetid – men niveauet kan variere hos hver enkelt. Se hvad stjernerne siger om dig og din skæbne

Fødselshoroskop – Bestil eller læs mere

Har du sider af dig selv du ikke forstår? Ville du gerne handle anderledes i nogen bestemte situationer, men falder altid tilbage i gamle handlemønstre? Med et fødselshoroskop i hånden får du muligheden for at lære dig selv bedre at kende, og måske få sat ord på nogle af de mange følelser og fornemmelser du kender, men endnu ikke har beskrevet for dig selv.

Årshoroskop – Bestil eller læs mere

Stjernernes sære indflydelse på vores liv og verden, har været fulgt og beskrevet lige så længe mennesket har nedskrevet vor historie. Det er især med årshoroskopet at de gamle astrologiske traditioner lever videre. Det er her at muligheden for at påvirke ens egen fremtid, gribe chancen når den er der, er størst.

Begge horoskoper samlet i et personligt horoskop


Læs Skorpionens Kærlighedshoroskop her >> 

Sådan passer skorpionen med de andre stjernetegn

Se Wikipedia for mere baggrundsviden om Skorpionens stjernetegn

Find dit stjernetegn efter dato her, hvilket stjernetegn er jeg?

Eller se en oversigt over alle stjernetegn her

Kommentarer

Skrevet af: linn
10/12/08 12:56

det er en fed hjemme side

Skrevet af: amanda
23/12/08 10:07

hvad er skorpion symbol på ?

Skrevet af: Lolomus
14/01/09 21:49

Nice skrevet!

Men jeg synes der mangler noget om “den grå salamander”, er der ikke noget med det også?

Men ellers er den god, burde der ikke også stå ascendanten for skorpionen til dem der er det? Og måske noget med dekanater?

Dette var bare forslag.

Skrevet af: Ursula
26/02/09 20:35

Ja, det ville være nice, hvis de skrev lidt om, hvad det vil sige at være skorpion i ascendant…

Vis flere kommentarer
Skrevet af: SKOPION PIGE
21/03/09 23:37

UHM,SYNES FAKTISK DET MESTE PASSER MEGET GODT PÅ MIG SOM PERSON…. OG ER SKU STOLT AF AT VÆRE SKOPION….

Skrevet af: SKREVET AF :EN SKOPION PIGE
21/03/09 23:48

Jeg vil bare lige sige at jeg er sku´stolt af være skopion…..

Skrevet af: hej
27/03/09 08:39

det er en nice hjemmeside

Skrevet af: Anonym
08/04/09 23:23

Skorpion tegnet er det bedste, er selv skorpion og i ascendanten er jeg også skorpion, så er skorpion fra top til tå 😀

Skrevet af: Tila
10/04/09 13:38

Jeg er skorpion selv og syntes selv at det passer meget godt, der mangler bare lidt med en super karriere.

Skrevet af: Sandra
17/04/09 21:47

Synes Selv At Tingene Passer.. Dejligt, At Man Kan Læse Om Sig Selv? xD

Skrevet af: Anonym
01/05/09 10:17

Det kunne ikke passe bedre. Det er virkelig overraskende, at det kan være så præcist – synes det er utrolig interessant, at kunne læse sådan noget om sig selv. Stolthed over mig som skorpion!:’D

Skrevet af: uo
15/05/09 18:01

jeg har aldrig læst sådan noget før, og det overrasker mig meget hvor godt det passer 😀

jeg er selv skorpion.

Skrevet af: Skorpionen
16/05/09 22:05

Det er utroligt så godt det egentlig passer. Når man læser det, stopper man engang imellem op og tænker lidt over sit eget liv. Det er ufattelig godt skrevet og har faktisk tænkt mig selv at skrive det ned, så jeg altid vil kunne kigge på det og sammenligne. Jeg er glad for at være “Skorpion”, der er meget positivt i stjernetegnet, men også lidt negativt. Alle har selvfølgelig deres op og nedture.

Jeg har læst meget om mit stjernetegn, men ingen har skrevet det ligeså godt som dette. Det skal lige siges at jeg kun er 14, så det er begrænset hvor meget jeg har oplevet.. men jeg kan nu stadig sige at det passer godt på mig:)

Skrevet af: sabine
03/06/09 22:12

jeg er skopion. noget af det passer meget godt men 75% af det passer ikke hverfald ikke på mig.. men godt skevet 🙂

Skrevet af: mig:)
13/06/09 18:25

jeg er skorpion, noget af det passer og noget passer ikke… kunne hellere tænke mig at være stenbuk:(

Skrevet af: Nathalie
16/06/09 12:56

Hej god hjemmeside, og godt skrevet : D Det passer helt vildt godt og jeg er skorpion.

Skrevet af: Majken:D
04/07/09 22:27

Jeg er også skorpion, ja det er ret sejt. Er ret stolt også selv, af at være det. 😀

Skrevet af: Rune
10/07/09 00:19

Det passer da meget godt:)

Skrevet af: Mie
30/07/09 16:45

Jeg er også skorpion, og alt dette lyder meget godt, samt spændende. Men jeg er endnu ikke blevet enig med mig selv om, om det passer eller ej. Jeg ved ikke om jeg tror på astrologi?…. (selvom nogle af de ting der beskrives passer godt til mig. men så er det igen, kan man ikke få alt til at passe til en hvis man virkelig gerne vil have det..)

Skrevet af: Camilla..
11/09/09 12:13

Det er godt skrevet. Men har et lille spørgsmål.. Hvad står M’et for når man finder det sammen med skorpionen.. Jeg er selv skorpion og vil jo gerne hane M’et tatoveret. Vil gerne vide det fordi, at så jeg kan fortælle folk om hvad det står for…

Kram

Skrevet af: Fisk!
23/09/09 10:13

Jeg er fisk! Ked af at min lille datter er skorpion, for er bange for at vi får det svært med at forstå hinanden når hun bliver ældre!

Skrevet af: Camilla…
01/11/09 16:09

jeg ville gerne finde ud af hvad en salamander spiser? er der nogle der kan svare mig på det??, er en pige på 10! mig og lillebror har fundet en, og vil gerne have dem som kæledyr!? kan det lade si gøre?
Hilsen Camilla.

Skrevet af: Skorpionen Klara
07/11/09 01:51

Hej Fisk! 🙂
Tag det roligt med din datter. Skorpioner er fantastiske, fordi du lærer hele tiden nyt ting at kende ved dem. De er også, om end ubevidste, med til at give dig et farverigt og ikke-snævert syn på livet. Men de kan også være svære at have med at gøre, hvis de ikke finder accept – at de er sådan, som de er – fra din side.

Jeg er selv en ung skorpion, og min mor netop fisk. Vi har et super dejligt forhold, fordi min mor har fuld tillid til mig. Hun lader mig arrangere aftaler selv, fx fester, fordi hun ved, at jeg som en skorpion vil altid holde et løfte, som fx at ringe og forsikre om hvor jeg er i byen. I skal bare snakke om det først (når du synes, hun bliver gammel nok til det). Det siges, at skorpioner er meget trofaste.

Så længe hun er lille, skal du lade hende vide, at du er der for hende uanset hvad. Det er sådan, du styrker tilliden imellem jer to 🙂

Det går nok med dig og din lille skorpion-datter 🙂 Held og lykke med hende! 😛
Knus

Skrevet af: NH
26/11/09 23:38

Kunne ikke passe bedre!!

Skrevet af: jg
03/01/10 12:24

Super stolt af at være skorpion – og har altid været det.

Skrevet af: caroline 😀
08/01/10 11:25

godt. men mangler hvad det betyder!

Skrevet af: Celeste ;D
09/01/10 13:21

Super Stolt af at være Skorpion – Og det vil jeg, og har altid været det!

Skrevet af: Sara Skorpion
17/01/10 11:26

MEGA stolt over at være skorpion, og har altid været det!!! alt det der står passer på mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrevet af: mathilde
18/01/10 13:41

super side

Skrevet af: mig
08/02/10 13:56

jeg er skorpion men er temelig bange for at jeg bliver meget dominerende senere i livet? jeg har også mange spørgsmål! hvad er den “grå salamander”? scorpius stolt over det!!

Skrevet af: Estuno83
25/02/10 23:22

Stolt af være skopion-King

Skrevet af: frankly
14/09/10 09:27

jeg er selv skorpion og jeg syntes at det er rigtig sejt for det vil være sjovt at regere over hele verden og stenen topaz er rigtig flot

Skrevet af: Sofia
14/09/10 17:12

Skorpioner bærer ofte “en maske”. Alt for ofte siger de “nej”, når de virkelig mener “ja”.
Hvor er det dog sandt! Utroligt så passende beskrivelsen er. De fleste jeg kender, gætter med det samme, at jeg er skorpion. 🙂

Skrevet af: Marianne
17/09/10 14:19

Ja uha, det passer altså ret godt, jeg har altid syntes det er lidt svært at være skorpion, mit temperament er svært at holde styr på…..

Skrevet af: Scorpion King
27/09/10 00:38

Det mest af det passer men det som overrasker mig er at der er 3 slags skorpioner den 1st passe meget godt på mig nedern:(

Skrevet af: mike
19/10/10 22:32

det passer at vi er de strægste af alle stjernetegene i helle hverden. og vi er en drage på kinisk stjernetegen

Skrevet af: Musen
13/11/10 00:23

Med Skorpionen aner man aldrig om man er “katten eller musen”.

Skrevet af: Hende den seje.
16/11/10 11:00

Stolt over at være skorpion.

Skrevet af: Hej..
28/11/10 19:34

Det passer godt det med at sige “nej” når man mener “ja”. Er ikke selv skorpion, men har en rigtig god ven som er.

Skrevet af: camilla
29/11/10 11:09

Den passer da meget godt, så jeg kan godt lide det:P

Skrevet af: erics pige
29/12/10 17:28

det hele er perfekt til min kærste eric han har succes han synger fantastisk og går med solbriller hele tiden og en sølv maske for sjov nogen gange ………..det er min kærste det der ….masquerade

Skrevet af: Radda
17/01/11 14:38

Så Meget Sandt .. Føler Bare Nogen Har Aflæst Mig.

Er Stolt Over At Være Skorpion, Men Kæft Det Sku Edermemme Også Hårdt .. Der Bare Ingen Der Forstår En (;

Skrevet af: Marcus
18/01/11 11:51

Læg mærke til hvor mange skorpioner der skriver “jeg er stolt over at være skorpion”.. Synes det er lidt komisk, men er selv skorpion og har selv lyst til at skrive jeg er en stolt skorpion, så her kommer det: “JEG ER EN STOLT SKORPION!!.” 😀

Skrevet af: Skorpion..
21/01/11 22:52

Det hele passer simpelhen så meget! o: det helt vildt..

jeg er stolt af at være skorpion 3>

Skrevet af: Louise
24/01/11 10:38

Synes det er dejligt at være skorpion på godt og ondt:-). Elsker at slette alle spor af noget og begynde på noget nyt. Jeg er extrem stræk skorpion og har en ånd der hele tiden, vil prøve nye ting af og rykke grænser.

Så til det sidste, Jeg er skorpion og er stolt af det 😛

Skrevet af: anonym
02/02/11 13:47

stjernetegnet passer meget meget godt på mig. jeg er også en vinder, der er trofast og hader at blive snydt…….

Skrevet af: Jakob
07/02/11 20:15

Ja,det er sq sjovt,for jeg tror ikke rigtig på noget af det,men det er som at læse om sig selv.

En ting er vi vel enige om og det er at vi vel ikke vil bytte til et andet tegn, vel ?

🙂

Skrevet af: ?!
13/02/11 16:32

passer meget godt til mig men hvad symboliserer skorpionen og er glad for at være skorpion

Skrevet af: Glymov
21/02/11 23:35

Hårdt at være skorpion .ja eller nej 🙂

Har fundet måden at udtrykke det på ,mine mallerier siger hvad jeg

føler og hvor jeg er

spændene at leve … 🙂

www.glymov.com

fint skrevet !!

Skrevet af: en person
25/02/11 13:27

jeg er sq ret stolt af at være skorpion :’D

Skrevet af: NoPerfection
27/02/11 17:56

Hende moren der hedder FISK! … Hun burde skamme sig noget så grusomt ! Hvad fanden er det for noget at skrive ! At hun er KED AF at hendes datter er skorpion!!?? Nøøj det gør mig vred at læse…. Du burde ikke have fået et barn hvis du ikke kan acceptere din datters stjernetegn!

Skrevet af: sdgfdssjytr
09/03/11 11:17

ikke stolt af at dele mit stjerne tegn med jer hjernelamme fuckers!! stakkels fucking mig. get af fucking fandme life people. AD

Skrevet af: Anonym 😀
21/03/11 21:00

Hahahah! Det passer bare såå godt! min bedste-veninde er skopion, og hun elsker da helt klarrrt at triumpfere!! xD

Skrevet af: Anonym.
28/03/11 14:59

Er selv skorpion, og det passer fuldstændig perfekt. Ret skræmmende at kunne blive sat i bås, på den måde. Men er dog stolt over mit stjernetegn 😉

Skrevet af: dr. weinberger.
31/03/11 10:29

ja,ja men husk, venner der blev sagt, tre stadier. det betyder at der er lang vej ja så lang vej at komme der til ja, at nå de svimlende højder hvor få mennesker kan gå, at havde været på stadie et, og gennemlevede det, og så komme på stadie to.og havde oplevedet det …og til sidst at få lov til at opleve, som mennesker stadie tre. er uendeligt dejlig og magtfuld, men, og hvad så, viden, skal bruges til menneskeheden og ikke andet, hvis vi taler om storhed og kraft, vil jeg foreslå at i kraftige børn, at tager et personligt møde med storheden selv herren til universer ja myriader af universer,

og derefter kan vi taler om magt og kraft.eller mangel på storhed.

de allervenligst frihed er magt tab den ikke,.

Skrevet af: Ostemanden
04/04/11 11:25

jeg syndtes ikke der står noget om svagheden

Skrevet af: Ostemanden
04/04/11 11:27

Hvad er vores svaghed?????????????????????

Skrevet af: Endnu en skorpion…
05/04/11 15:15

Jeg er stolt over at være skorpion, og passer perfekt i beskrivelsen. Dog er min mor også skorpion, og hun passer på ingen måde ind. Hun er selvdestruktiv, hvilket ligger enormt langt fra min opfattelse af verden og hvordan lives skal leves. Hun mener også at der findes “sorte” og “hvide” skorpioner, afhængigt af hvordan vi bruger vores “kræfter” Hun bryder sig ikke om vores magt side, hvor jeg ser den som et redskab for at nå de drømme og værdier som man har. Alting er sort og hvidt. Vi taler ikke sammen i dag.

Skrevet af: skorpion pigen 4-ever
19/04/11 10:13

Jeg elsker at være skopion og jeg er fandme stolt…

jeg passe¨r meget perfect i beskrivelsen jeg ville sku bare sige JEG ER SÅÅ STOLT 😀

Skrevet af: Sara!
26/04/11 18:06

Stolt af at være skorpion!!

Skrevet af: Karina! 😀
30/04/11 17:41

Jeg syntes du skal skrive noget mere om stenen, det var bare et forslag 😀

Eller måske noget om tropadanten, den spiller en stor rolle i mit liv!!

Hvad er egentligt mit lykkedyr?

Skrevet af: Fortvivlede Emma
01/05/11 11:55

JEG ER SÅ STOLT AF AT VÆRE SKORPION!!!

Men… der mangler altså lidt om min topaz sten, hvad betyder den for mig?

Hvilket stjernetegn passer egentligt bedst til mig? Min mand er stenbuk, og jeg vil gerne vide, om de passer godt sammen, eller om jeg skal forberede mig på, at der kan ske noget slemt, fordi stjernerne siger det!!!

Før i tiden har jeg været meget til vædderen og løven, men det var som om da jeg blev 20 var jeg mere til tvillingen men så fandt jeg kærligheden i mit liv, og det var så stenbukken.

Hvordan kan det være jeg skifter sådan mellem stjernerne??? Er det normalt!?
Hilsen fortvivlede Emma

Skrevet af: iBo
03/06/11 02:05

er der nogen kan gå ind i det som blev slrevet og rete dette orde som(eksrtaordinære) man skriver det sådan(ekstraordinære)

MVH. Ibo Kurdi

Skrevet af: shizzled..
10/06/11 17:51

hvorfor skal det være så kompliceret at være skorpion?

Kan en skorpion og løven nogensinde få et godt kærlighedsliv sammen?

Skrevet af: Emma
14/06/11 11:27

Det styre for vildt (:

Skrevet af: Louise
15/06/11 20:49

elsker at være SKORPION.

Det er det bedste stjernetegn. 😀

Skrevet af: Morten
15/07/11 03:17

Er også skorpion, og det hele passer bare på en prik 🙂 utroligt.

har også prøvet at læse de andre for, at se om det bare er noget generelt snak der kan passe til de fleste, men kan ikke genkende mig så meget i de andre tegn, men det her er bare alt sammen sandt.
sjovt nok 🙂

bl.a det med partnerskab, trofasthed, jalousien, tilliden.. det er bare så sandt.

Skrevet af: peter
18/07/11 01:38

Meget sandt… Mit liv i en nøddeskal… Er på vej til at blive Phoenix 🙂

Skrevet af: Elisabeth
06/09/11 23:29

JEG ER OGSÅ SUPER STOLT AF AT VÆRE SKORPION…

Skrevet af: Kristine ;o)
08/09/11 20:02

NICE HJEMMESIDE ja ja, jeg hved de. alle her er super seje for de er alle sammen lige som mig SKOBION!

personligt syntes jeg at de er det bedste stjernetegn i verden og de forteller så meget om mig!

alt det der med at et stjernetegn ikke betyder noget er noget værre pjat (syntes jeg) og man skal være stolt af at være skobion lige meget hvad! selvom der nogen gange står i avisen at en skobion er gråddig og udtålmodig så behøves det ikke at passe.

og til alle dem der tvivler på jer selv så lad vær, du er jo skobion så der er ikke noget at begymre sig for! knus og skobion-hilsner fra Kristine :O)

Skrevet af: Sophie sille
10/09/11 22:45

så rigtigt!!! jeg har gennemgået de tre niveauer:) er stolt af at være skorpion.. men det kan være hårdt

Skrevet af: oliver kellner
26/09/11 11:11

jeg er stolt af at være scorpio men det kan være hårt nogle

gang men mit element er vand og er god til at svømme

Skrevet af: oliver
26/09/11 11:16

jeg er stolt af at være en scorpion det er for vildest ja fri kærlig hed

😉

Skrevet af: emily
06/10/11 11:26

sejt nok og det passer iværtifal på mig:) 99% MINDST
jeg er halt vildet glad for at jeg har fundet det

Skrevet af: emily
06/10/11 11:27

jeg er så stolt af at være skorpion

det er det bedste stjernetegn ikke?????

det syntes jeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrevet af: Max Nielsen
30/11/11 11:18

skorpionen styrer 😀

Skrevet af: Martin
08/12/11 20:11

Det er for sygt, har været clean i 2 måneder nu .

Skrevet af: Skorpion tøzen
06/01/12 18:05

Stolt skorpion, lige her!–>

Skrevet af: camilla
02/02/12 13:48

topaz stenen er mega smuk

Skrevet af: ivonna 9 år 3.x
30/04/12 21:02

jeg elsker at være skorpion det er nice! ;D

Skrevet af: PHOENIX
03/07/12 12:41

Jeg er sku stolt over at være skorpion! Wuhuuuuu

Især fordi jeg er en phoenix. ligsom den i herry potter

den der dumbledår (skår ((ikke glasskår))) kan lide
nej.

tror faktisk han ajer den

ja
nogen der har en salamander på tilbud? Vil gerne have en der er plættet

Jeg har hørt røgter om den er fantasi – men fangedde en den anden dag

den er grå, så vil geærne buttet til en plættet

HAR JEG EN SVAGHED?

VAD ER SANDHEDEN OM SALAMANDEREN OG RØDHÆTTTE?

(OG BARBERQUE MEN DEN ER SVÆR)

kunne godt godt spise flæske

men nu vil jeg ud i solen.

Skrevet af: oline
10/07/12 15:13

Stolt at være skorpion ! 😉

Skrevet af: maja hansen
16/07/12 16:16

hej skopion

jeg er selv skopine er meget stolt, men jeg har en mand som er fiak

ved ikke om vi finder godt passe ??

det gøre mig rigtige bange!
og rigtige godt skrivet…:)

Skrevet af: lina
16/07/12 16:20

hey skorpion

rigtige godt skrive, det passer rigtige godt til mig 🙂 er virkelig stolt.
vil ved om skorpion og skorpion passer som parten ??

Skrevet af: Milad
23/07/12 00:16

5% passer til min personlighed .:( .:(

Skrevet af: silja
11/09/12 12:44

passer sammen med min bv


2 Kommentarer til “Skorpion – Stjernetegnet skorpionen

  1. Hej jeg synes det er en fin annonce gerne lidt mere om element, sten og nogle af de andre ting!
    Ellers super fin annonce!!

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

five − 4 =