Smykkekunst – ny eksklusiv smykke butik

smykkekunst jeweleria

Smykkekunst – eksklusive smykker til kvinder – armbånd, halskæder og ringe

JEWELERIA vil sælge usædvanlige smykker til kræsne kvinder fra en kælderbutik i Nansensgade. Fællesnævnerne for de tre designere bag smykkerne er det farverige, fantasifulde og eksperimenterende.

Jeweleria er en ny slags butik, der sælger smykker, man ikke finder andre steder i København. I de nyrestaurerede kælderlokaler forhandles smykker fra tre designere fra tre dele af verden. Designerne har hver deres stil og budskab, men har også fællestræk, der er med til at give butikken sin helt egen plads i det danske modebillede.

– Vi dyrker det fantasifulde, eksperimenterende, udfordrende, drømmende og lidt skøre. Vi appellerer til den moderne kvinde, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden, fortæller Linda Bruun, der står bag den nye butik.

Den argentinske designer Rodrigo Otazus smykker udstråler elegance, overskud, rigdom og glitter. Han anvender bl.a. sterling sølv og Swarovski sten i de fleste smykker. Otazu har blandt andre samarbejdet med designerne Christian Lacroix, Clements Ribeiro, Rifat Ozbek, Victor&Rolf, Ungaro og Gaultier med stor succes. Berømtheder som Kylie M., Madonna, Aretha Franklin, Pink, Kelis og Paris Hilton er blandt de kvinder, der sværger til hans smykker.

Den kroatiske designer Sanja Bilokapics smykker er noget af det mest udfordrende, fantasifulde og eksperimenterende, man finder inden for smykkekunsten. Hun anvender bl.a. perler, metaltråd, garn, økologisk kunstlæder, ler, træ og sten. Naturen kommer ofte til udtryk gennem former og små malerier.

Smykkerne er håndlavede, og der findes kun ét af hvert. Herudover er der udvalgt en mindre eksklusiv kollektion af tasker.

Danske Linda Bruuns halskæder er mere enkle og dyrker omhyggeligt udvalgte farveorgier. Man kan selv lege sig frem. Man kan sno dem, binde dem, have dem som én lang kæde. – kun fantasien sætter grænser. Perlekæderne rummer ofte en blanding af træ, sten, glas og plast. Mange af de farverige glasperler er fra Ghana. Smykkerne er håndlavede, og der findes kun ét af hvert.

– Med Jeweleria vil vi gerne præsentere noget nyt; nemlig helt anderledes og usædvanlig smykkekunst med gennemført stil, som ikke ligner noget andet i København. Vi vil være meget andet end en smykkebutik og ønsker at give vores kunder oplevelser og inspiration, siger Linda Bruun.

Smykkerne i Jeweleria ligger i prisklassen fra ca. 100 kroner til ca. 2500 kroner.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

three × two =