horoskoper kategori">

Horoskoper

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (21 stemmer, gennemsnit: 4,57 af 5)
Loading...

Se vores gratis horoskoper eller få lagt et præcist horoskop der passer på dig selv, ud fra egne data

Horoskopet giver indsigt og selvforståelse

Mange mennesker kender kun de daglige eller ugentlige horoskoper der findes i ugeblade eller aviser. Desværre er denne type af horoskoper så generelle at de fleste har trukket på smilebåndet af dem en gang eller to. De kommer let til at virke alt for overfladiske og de er målrettet for mange mennesker på en gang!!

Her kommer derfor aldrig til at være et “dagligt horoskop” eller uge horoskop på siden men vi tilbyder dog et generaliseret månedshoroskop som er lagt ud fra hvert enkelt stjernetegn. Månedshoroskopet er selvfølgelig gratis 🙂

Vi anbefaler dog at man får lagt et rigtigt horoskop, efter fødselsdato og placering. Et sådant horoskop er langt mere detaljeret og fylder mindst 20 A4 sider. Det går i dyben med ting omkring din personlighed, dit livsforløb og dine følelser på en måde hvor det kan mærkes.

Det er spændende og velskrevet og selv de største skeptikere vil være overrasket over mængden af rammende beskrivelser.

Bliv klogere på dem du holder af

Vil du gerne vide mere om en person du holder af, ønsker fremgang og succes eller måske ser op til, kan horoskopet være en spændende rejse ind et andet menneskes univers.

Du vil til tider næsten komme for tæt på, men vil også opdage at horoskopet afspejler personen i et positivt lys, selvom det godt tør se på de svage sider.

Få lagt et professionelt horoskop. 

Astrolog Otto Weissmann står for at lægge horoskoperne ved hjælp af computersoftware der meget nøjagtig følger alle planeter og huse. De bliver lagt efter  fødselsdato,  fødselstidspunkt, dåbs navn, samt den geografiske placering.

Det giver astrologen mulighed for at tegne et præcist billede af hvordan alle planeter og stjernebilleder var placeret i forhold til dig og din fødsel. Samt afgøre hvilke kræfter der var stærkest i universet på præcis den dag og hvordan disse kræfter har knyttet et varigt tilhørsforhold til din person.

Fødselshoroskop pris 95 kr. læs mere & bestil

Dit unikke horoskop der tager udgangspunkt i dine personlige data. Lær om dine muligheder for at finde kærligheden, venskaber, gode oplevelser og at se dig selv udefra.

Årshoroskop for 365 dage  pris 95 kr.  læs mere & bestil

Succes med vigtige beslutninger kan afhænge af tidspunktet. Gå din fremtid i møde og grib chancen når den er størst.

Personligt horoskop pris kun 125 kr. (spar 65 kr.) læs mere & bestil

Med et personligt horoskop får du det komplette sæt. Både et fødselshoroskop og et årshoroskop i et samlet personligt horoskop. Du får også et gratis horoskophjul i farver samt en forklaring til de enkelte tegns betydning. Typisk mellem 35-45 siders dybdegående læsning, alt sammen om din person.

Parhoroskop

Hvordan passer i egentlig sammen. Er der noget om snakken når man siger at to ildtegn er en ordentlig mundfuld i et parforhold? Drejer det sig om et forhold der er baseret på romantik eller på et dybfølt venskab. Hvordan løser i konflikter og hvor meget frihed kræver din partner. Find alle de gemte svar der ligger i astrologien omkring jeres parforhold og bliv klogere på den du elsker.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

15 + five =