Storbyferie i Barcelona & London hitter

storbyferie_barcelona_london hitterOplev romantiske Barcelona, Spaniens mest kosmopolitiske og kulturelle by, i din næste storbyferie

Helt friske tal fra rejsesøgemaskinen Momondo viser at størstedelen af danskerne i år har vendt blikket mod spanske Barcelona når det drejer sig om påskeferien.

Også Spies rejser kan fortælle at storby ferier til de Europæiske metropoler blandt danske rejsende, generelt er en stigende trend. Hvor storbyferien tidligere gik til fjernere destinationer som sidste års favorit Bangkok har vi altså nu kastet kærligheden på de europæiske storbyer og i år er det således blevet London og Barcelona der kom ud som de populæreste rejsemål.

Men hvad er det så for en oplevelse der venter.

Barcelona, mere end fodbold

picasso museum barcelonaMed forårs temperaturer på omkring de 20 grader, en smagfuld mad & vin kultur, kunst og sport i topklasse kombineret med kolde sangria’er ved stranden, er paletten ligesom foldet ud.

Beliggende på de flade sletter der langsomt rejser sig fra havet ligger Barcelona, Spaniens mest kosmopolitiske by der samtidig er en af Middelhavets travleste havne. Byen sover aldrig og der er mennesker året rundt på byens barer, restauranter og klubber. Og i de hede sommermåneder er byens smukke strande uimodståelige for alle, med tilbuddet om en forfriskende dukkert.

Jeg husker især området omkring det gamle centrum som en tråd tilbage i tiden. Her kan man rigtig snuse til byens lange historie og opleve en af de største samlede koncentrationer af gotisk arkitektur i Europa overhovedet. Her er spor af både det gamle romerrige og den senere middelalder. En spændende kontrast til det ellers ret moderne bybillede.

Er man til kunst har barcelona også en spændende tradition og historie inden for modernismen. Store kunstnere som bl.a. Picasso og Susana Solano har sat deres særpræg her og en guided tour på picasso museet er alle pengene værd.

Konkurrence med Spies

Skal i afsted på storbyferie kan vi tilføje at Spies Rejser for tiden kører en sjov konkurrence. Det viser sig nemlig at danske par dyker næsten dobbelt så meget sex, når de holder ferie i en storby, sammenlignet med den lagenakrobatik, vi rent statistisk dyrker hjemme i dobbeltsengen. Da fødselraten samtidig er faldende i danmark udlover Spies præmier til de par der kan vise en positiv gravidtettest efter ferien.

Se video med information om konkurrencen herunder.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

sixteen + 7 =