Større bryster ved hjælp af stamceller

Større bryster ved hjælp af stamceller

Større bryster – stamcelleforskning åbner nu op for mulighedern for, at give kvinder større bryster

Professor Kefah Mokbel, der er kirurg og konsulent hos London Breast Institute, ved Princess Grace hospitalet i London, der står bag de banebrydende resultater forventer, at de første kvinder kan blive behandlet allerede i foråret i 2009.

Tilbydes i første omgang kvinder med brystkræft

Den nye metode tilbydes i første omgang kun kvinder, som er blevet opereret for brystkræft, men i løbet af kort tid håber klinikken på, at åbne for operationer på raske kvinder.

Prisen bliver cirka 52.000 kroner for en behandling.

Fedt fra maven til brysterne

I første omgang tillader teknikken kun, at brysterne vokser en enkelt BH-størrelse, men Kefah Mokbel regner med, at det vil blive muligt at få brysterne til at vokse yderligere i takt med at ekspertisen på området øges.

Princippet bag den nye type brystoperationer består i, at lægerne fjerner en smule fedt fra kvindens mave, hvorefter de isolerer stamcellerne fra mavefedtet.

Herefter sprøjtes stamcellerne, plus yderligere fedt fra kvinden ind i brysterne, hvor cocktailen får brysterne til at vokse sig større i løbet af seks måneder.

Naturlige større bryster

De nye stamcellebryster føles ifølge Kefah Mokbel mere naturlige end silikonebryster – men teknikken kan dog ikke give hængende bryster fastheden tilbage.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

5 × 5 =