Tandblegning – bleg dine tænder med omhu

bleg dine tænder med omhuTandblegning – hvide tænder som en Hollywoodstjerne?

Tandblegning er blevet et hit blandt de danske forbrugere. Men blege tænder er ikke nødvendigvis sunde tænder, advarer formanden for Dansk Tandplejerforening. Alligevel vælger mange danskere at få lavet et nyt smil og glemmer konsekvenserne.

Går du og gemmer dine tænder, hver gang du griner? Tanken er muligvis absurd for mange, men faktisk vælger flere danskere, end nogensinde før, at blege deres tænder.

Tandplejerforening advarer mod tandblegning

Men hos Dansk Tandplejerforening, advarer de mod tandblegning og opfordrer kun folk til, at få lavet en tandblegning, hvis de har en meget god grund. Overdriver man tandblegningen, kan tænderne blive meget følsomme og man kan risikere, at der kommer ætsninger i overfladen.

Tandblegning kan foregå både i tandlægestolen, eller hjemme i folks private hjem. Bleger man tænderne selv, er det selvfølgelig noget billigere, man det kan være svært at finde frem til det rigtige produkt.

Og her er det jo, som med så meget andet, at det selvfølgelig også har sin helt egen pris, at gøre det selv, da det jo kan gå galt! Hvorimod hvis tandblegningen foregår på en klinik, belastes emaljen på tænderne mindre og tandkødet beskyttes bedre.

Mange mennesker har en meget urealistisk forventning, når de vælger at få bleget deres tænder og tror, at tænderne bliver helt kridhvide. De forventer måske at få et smil, som en anden Hollywoodstjerne. Men faktisk har mange af stjernerne ikke fået lavet en tandblegning, men har dyre porcelænskroner på tænderne i stedet.

Priser på tandblegniger varierer fra 3000-7000 kr. på klinikker rundt om i landet.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

14 + four =