Træn med hulahopring -forbrænd kalorier og få smallere talje

træning med hulahopringGod træning med hulahopringen, forbrænder masser af kalorier

Hulahopringen har fået en renæssance, men er nu ikke kun forebeholdt børnene.

Det er nemlig super god motion, der gør dig mere smidig og styrker din muskler omkring mave og ryg, så det derved forebygger smerter i ryggen.

Men når træningen med hulahopringen er så fokuseret, især omkring maveregionen, vil det også give dig en flottere og smallere talje. Øvelserne vil helt naturligt også styrke din bækkenbund, da muskulaturen bruges flittig ved ved denne træningsform.

Træning med hulahopring styrker dine muskler

Hvis du bevæger dig ud i de lidt mere avancerede træningsformer, vil du også opleve at det forbedrer din balanceevne. Så der er rigtig mange gode grunde, til at få styr på den gamle teknik igen.

Har du lidt svage led, er det også en god måde at få motion på, da der ingen belastning er ved træningen og muskulaturen kun styrkes.

Forbrænd kalorier ved hulahop træning

Træningen med hulahopringen er især effektivt, hvis du kan få lidt tempo på. Så kan du ved 30 minutters træning, forbrænde helt op mellem 200-300 kalorier.

Det kan også være sjovt og afvekslende træning, hvor børnene let kan være med. Har man svært ved at finde ”rytmen”, kan man sætte noget godt musik på –det får de fleste til at løsne op. Men husk, at varme musklerne godt op inden i går i gang med jeres træning.


Kommentar til “Træn med hulahopring -forbrænd kalorier og få smallere talje

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

9 + five =