Tvilling – Stjernetegnet tvillingen

Læs om stjernetegnet Tvillingen

22. Maj – 21. Juni

Tvilling stjernetegnet tvillingenDit element: Luft

Skæbne planet: Merkur

Symbol: De to tvillinger

Din sten: Topas
Se alle tvillingens lykkesten

Tvillingens inderste ønske: At være foran alle andre

Styrer: Astrologiens 3. hus

Beskrivelse for tvilling, mand / kvinde :

Tvillingen har – som tegnet antyder – en dobbelthed i sin natur. Det giver sig udtryk i et ønske om to af alting. To hobbyer, to biler, to sæt tøj. Hus og sommerhus er en typisk ejendomskombination. Han/hun er svær at blive klog på, da tvillingen ofte skifter mellem flere identiteter.

I den antikke græske mytologi var tvillingen budbringer blandt guderne, der strøg frem og tilbage over himmelen for at levere nyheder – det kan måske også forklare, hvorfor de der er født under tegnet tvillingen, altid er på farten; tørstig efter viden og nye erfaringer.

Tvillinger er nysgerrige og nyder godt af at vide lidt om alt, men generelt ikke for meget om ét bestemt emne. Variation er krydderiet i deres liv!

Tvillingens personlighed

Tvillingen gør alting med en udpræget hurtighed. Taler, tænker, handler altid næsten inden ideerne kan blive færdige. Det resulterer ofte i overfladiske samtaler og en tilsyneladende mangel på indlevelsesevne. På trods af denne drivkraft, er tvillingen god til det boglige og vil kunne udnytte sin uddannelse fuldt ud. Indenfor astrologiens verden har tvillingen også fået ry for at være den uophørlige taler. De tvillinger der ikke har den gave, er normalt begavede forfattere eller har en særlig interesse i fremmedsprog.

Indenfor kærlighed søger de en partner, som kan holde trit med dem både rent mentalt og fysisk! Følelsesmæssigt kan tvillingen være en smule overfladisk og de vægter ømhed højere end erotik. Tvillingens partner vil finde det svært at “komme til bunds” i tvillingens følelser.

Et citat af Oscar Wilde passer godt på tvillingen: “der er en ting der er værre end at folk taler om dig og det er, når folk ikke taler om dig.” Hvorvidt tvillingen kan lide det eller ej, kan man nemlig være sikker på, at folk ofte “taler om dem”.

Tvillinger bliver tit misundt af andre for deres mange talenter. Mennesker født under dette tegn, er da også typiske multi-talenter og vækker stor interesse hos andre.Tvillinger er som oftest gode til at tjene mange penge i en fart, men er også ligeså gode til at bruge dem igen. De elsker eventyr og spænding og er altid friske på en skarp debat. Se hvad stjernerne siger om dig og din skæbne

Fødselshoroskop – Bestil eller læs mere

Har du sider af dig selv du ikke forstår? Ville du gerne handle anderledes i nogen bestemte situationer, men falder altid tilbage i gamle handlemønstre? Med et fødselshoroskop i hånden får du muligheden for at lære dig selv bedre at kende, og måske få sat ord på nogle af de mange følelser og fornemmelser du kender, men endnu ikke har beskrevet for dig selv.

Årshoroskop – Bestil eller læs mere

Stjernernes sære indflydelse på vores liv og verden, har været fulgt og beskrevet lige så længe mennesket har nedskrevet vor historie. Det er især med årshoroskopet at de gamle astrologiske traditioner lever videre. Det er her at muligheden for at påvirke ens egen fremtid, gribe chancen når den er der, er størst.

Begge horoskoper samlet i et personligt horoskop


Tvillingens Kærlighedshoroskop

Sådan passer tvillingen med de andre stjernetegn

Se Wikipedia for mere baggrundsviden om tvillingen stjernetegn

Find dit stjernetegn efter dato her, hvilket stjernetegn er jeg?

Eller se en oversigt over alle stjernetegn her

Kommentarer

Skrevet af: bjarne
04/12/08 17:52

Det var da ikke så ringe endda.

Skrevet af: malene
13/01/09 13:38

Det passer sku, skummelt:)

Skrevet af: nanna
18/01/09 20:12

wow det passer godt , !!

Skrevet af: Mogens
27/01/09 11:32

Kan genkende det meste, da jeg er gift med en ”Tvilling ”. Jeg er selv ” Vægt ” og da det indebærer ” Luft ” som element, er det bare en sublim kombination :o)

Vis kommentar arkiv
Skrevet af: malene
29/01/09 15:50

Det passer helt sikkert!!!….

Skrevet af: betina..
13/02/09 19:09

det passer 100%..er selv typen der taler hele tiden..mange må sige hold så kæft betina..gg

Skrevet af: Jeanette
14/02/09 21:35

Det er ikke alt der passer men noget gør.

Det med at Tvillingen:

Indenfor astrologiens verden har Tvillingen også fået ry for at være den uophørlige taler. De Tvillinger der ikke har den gave, er normalt begavede forfattere eller har en særlig interesse i fremmedsprog.
Det sidste med fremmedsprog passer RIGTIG godt!

For jeg studere Koreansk og Japansk.

Skrevet af: Luffe
09/03/09 20:45

syntes det passer meget godt, da jeg selv er tvilling og kender det hele fra mig selv. 🙂

Skrevet af: Anonym
11/03/09 19:15

Det passer sku’ OO Meget mærkeligt! Næsten alt passer på mig! Oo

Skrevet af: Helene:D’
17/03/09 16:01

det passer rigtig godt på mig. De elsker eventyr og spænding – er totalt mig haha:)..

Skrevet af: Lærke
19/03/09 20:50

Syntes det passer rigtig godt, især det med at tvillinger er meget nysgerrige og elsker eventyr og spænding – dog syntes jeg ikke det med det boglige passer til mig jeg vil hellere ud og opleve ting og føle ting istedet for at læse om det.

Skrevet af: Miig
21/03/09 15:22

Det er sgu løjn han/hun siger at jeg ikk er klog jeg er den klogeste i min klasse

Skrevet af: Sahra
25/03/09 15:06

det passer da supper godt:)

Skrevet af: maria
25/03/09 17:57

jeg synes det passer rigtig godt det hele ! …fantastisk .

Skrevet af: Sofie
05/04/09 12:55

Egentlig lidt scary, at det passer så godt..

Skrevet af: Maria
15/04/09 20:39

Nu er jeg dobbelt tvilling, i stjernetegn og har en tvillingesøster. Men det passer meget godt. Den del med fremmedsprog passer ikke, men ellers passer det rimeligt.

Skrevet af: Ellen.
20/04/09 09:58

Hold da op:D! – jeg havde godt nok ikke regenet med, at det ville passe så godt på mig, men det passer bare perfekt! (:

Skrevet af: troels bork
20/04/09 19:28

Folk tror at jeg er sindsyg , fordi jeg snyder lidt, eller springer over hvor gærdet er lavest. Har været straffet mange gange , men som jeg kan læse her, er det hele bare fordi jeg ikke er færdig endnu , og fordi jeg er TVILLING. STOL på jer selv og lad vejen føre jer frem , går det op ad så fortset og fortset og glem aldrig du er TVILLING . Du får det som du vil have det , hvis du bare tror på det, fordi du er TVILLING. Så klarer du dig og fuck andres mening om den sag bare du glad, er alt godt. Min mening indtil videre , fortsættelse følger hvis jeg husker det. mojn

Skrevet af: Rasmus
27/04/09 09:18

Jeg synes det passer …sådan er jeg selv!

Skrevet af: Heidi
30/04/09 10:30

Ja, der er meget der passer: trangen til at lære nyt og udforske passer serdeles godt på mig. Det handler lige så meget om at blive klogere på sig selv hvad angår sex, som at vide noget om mange ting. Så at udforske alle mulige ting er jo bare en gave vi tvillinger har fået… er sku stolt af at være det *SS*

Skrevet af: Marie(:
30/04/09 10:49

DET PASSER SLET IKKE MIG!d: urg,

Skrevet af: Janet
04/05/09 01:07

Langt over det halve af det passer overhovedet ikke på mig!

Skrevet af: Mathilde
04/05/09 14:22

Fun! (:

Skrevet af: Michael T. Appel
04/05/09 18:22

Det var dog interessant! Jeg gider som regel ikke alt den snak om stjernetegn, men min veninde insisterede på, at vise mig denne side og deres udlægning. Og jeg må sige at jeg er imponeret og begynder måske nu, at tro lidt mere på al det astrologi-pladder. Dejligt at man stadig kan overraskes. Med venlig hilsen Michael

Skrevet af: Anonym
11/05/09 17:55

Scaryy ^^… jeg er begyndt med at læse min stjernetejn lige på tidspunktet. Og har opdaget at det meste af det der bliver skrevet er rigtig… sejt nok, vil godt lære at skrive stjernetejn… xb

Skrevet af: Amanda A.K.A. Man!sh…
11/05/09 23:22

Jeg sværger det hele passer…Jeg vil altid vide alt, ved ikke hvorfor?

Skrevet af: den smukke cille
26/05/09 15:29

fuck hvor uhyggelig -det passer jo til miig… det der kan jeg ik li!

heh

Skrevet af: Simon
05/06/09 01:53

Jeg har hele tiden fået af vide, at jeg er et multitalent menneske, som ikke bruger det helt fuldt ud. Jeg har prøvet en masse ting i mit liv på trods af min alder (29), så det passer fuldt ud, at jeg ved lidt om mange ting. Jeg prioterer mig selv højest, og har mange bolde i luften for at finde ud af mere om mig selv, og hvad jeg vil med mit liv. Ved at have den tro om stjernetegn, “den europæiske og den asiatiske” hvor jeg er tvilling og aben, og aben er henført til at være tvilling, jamen så er der ramt rimelig godt plet på at jeg er tvilling.

Hehe
Hilsen Simon

Skrevet af: Aviaaja
08/06/09 18:23

Jaeh .. Mere rigtigt kan det da vidst heller ikke blive .. :p

Skrevet af: Charlotte
25/06/09 20:40

Wow det passer!

Skrevet af: christen
14/07/09 12:44

Det passer nok meget godt på mig SYRET

Skrevet af: Anne
20/07/09 07:31

2 Hobby’er: Guitar/Computeren

Tvillingener Ofte skifter mellem identiteter…her kan jeg kun være FULDSTÆNDIG enig.

har været fra den ene dag, popdreng, punk, emo, goth, hiphop, Skater og så videre.

men havde læst fra en anden side at Tivllingen er meget Maskulin. og dvs det er jeg overhovedet ikke nu da jeg har fundet min identitet som hører under kategorien transseksuel. jeg er født mand men vil være en kvinde. jeg synes på ingen måder jeg er maskulin. jeg er MEGET tynd, og jeg er feminim og har altid været det. læste også at de fleste tvillinger er musikere, hvilket passer godt igen. jeg er guitarist. Tvillingen er god til det boglige og vil kunne udnytte sin uddannelse FALSK!. jeg er en fiasko når det kommer til bøger. men det praktiske er min stærke side og er blevet dumpet 2 gange under uddannelse. det skal lige siges at jeg lider af ADD (Attention Deficit Desorder). så det har måske også meget at sige til at mange af tingene ikke passer særlig godt på mig, men dog nogle få ting gør og de passer noget så godt.

Dog kan jeg ikke rigtigt forstår når jeg læser på andre sider, at der står Krebs er 21 Juni.

under Krebs står der en Feminim natur og det er jo mig. Ikke til at vide når der står forskellige datoer på nogle sider. men har altid fået afvide jeg er tvilling. så ja jeg er Tvilling.

Skrevet af: Shyli
02/08/09 15:02

Hahaha, det passer faktisk meget godt 😀 Genkender en helt masse fra mig selv (:

Skrevet af: Katrine
08/08/09 15:54

sjovt det passer faktisk 😉 jeg taler ikke så meget men men jeg vil helt klart være bedre end andre (nok ikke så godt:) ) og det med overfladisk det er heldt klart mig, for mig er det man ser på overfladen meget vigtit.

Skrevet af: Joris
09/08/09 00:30

Det er fedt..og pisse interessant 🙂 det passer stort set alt sammen..

Skrevet af:
18/08/09 19:26

det passer bare totalt på mig, og det er jeg stolt af 😉

Skrevet af: bjarne.
18/08/09 19:28

Det passer bare totalt på mig, og jeg er stolt af det 🙂 Hvor er i goe!

Skrevet af: B.K
10/09/09 19:40

ej, hvor scary det meste passer 🙂

Skrevet af:
21/09/09 20:54

hvad snakker i om??? det passer jo ikk en skid.. ikk det mindste..

Skrevet af: Celine Katrine
27/10/09 21:43

Omg. Det passer vildt godt på mig. Det er faktisk ret skræmmende. Men jeg tror næsten ikke at jeg kan finde en eneste ting jeg er uenig i. (Medmindre man sådan går i detaljer, right?) . Genialt (: .

Skrevet af: fatima
30/10/09 14:59

jeg synes det passer, for jeg snakker vildt meget.

Skrevet af: Anonym
12/11/09 08:37

Det er nice at se om sin person og stjernetegn. der er godt nok mange ting der passer til mig, og det er vildt at noget er forudbestemt for mig.

Skrevet af: Sara
03/12/09 20:02

det er helt uhyggeligt så godt som det passer

Skrevet af: Thea
25/12/09 19:08

Sygt.. Det hele passer jo o.o – Eller langt det meste i hvert fald.

Skrevet af: sara
06/01/10 14:10

det passer for jeg tænker ikke på andres følelser og jeg taler så meget mine brødre siger altid at jeg skal holde kæft hehehehe

Skrevet af: sofia
07/01/10 15:42

gal en kedelig hjemmeside ???????? der er kun fortabte personer

Skrevet af: Cohen Wallace
08/01/10 09:32

But dear Sofia…what does that make you??? A lost person to perhaps!!! I like this site very much, and lots of other people does to…keep going Pulze!

Skrevet af: Line
18/01/10 14:29

Det er da lige i skabet……….

Tvilling af stjernetegn, i hjertet og af natur…….. Jeg har 40 års livserfaring og det meste passer da fuldstændig, en beskrivelse af altid at være foran, hurtigst og rap i replikken med et smil 🙂 men også den skarpeste kniv i skuffen samtidig !!!! for det meste 🙂

Skrevet af: Joan
30/01/10 00:01

Sikkert et dumt spørgsmål, men cocktailen af tviling parret med tvilling, hvordan er det? Det lyder eksplosivt.

Skrevet af: Ida
03/02/10 00:49

Cocktailen af Tvilling & Tvilling : Mig og min kæreste er begge tvillinger 🙂 Og det fungerer stadig efter 3 år.

Vi er meget ens på mange måder, vi vil f.eks. begge to altid have ret ! Elsker at rejse eller have noget at se frem til, og lever i nuet (hvilket ikke altid er lige smart). Desuden misforstår vi tit hinanden og bliver fornærmede… glemmer ting, tænker ikke altid før vi taler og kræver meget af hinanden. Men vi er også MEGET passionerede, når vi lige husker det 😉

Skrevet af: Olivia…
10/02/10 11:13

Jeg vil sige et det sidste afsnit passer fint 😉

Skrevet af: cici
18/02/10 18:14

jeg synes det hele passer på mig.. det er utroligt…jeg har altid været bekymret over at jeg hele tiden skifter personligheden men nu har jeg så fundet ud af.. at det skydes min stjernetegn.

Skrevet af: Bente
13/09/10 00:39

hehehe, om det passer? Det gør det …. Alt for godt

Skrevet af: kristina
21/09/10 21:37

det hele paser nesten helst det med den uophørlige taler for bliver ofte sure på mig fordig jeg taler så meget og jeg er ose good med bøger og fremedtsprog og vil altid vide en mase OO hehe men jeg haar ose lest at tvillinger ergode til musik og det dtemer jeg for hehe 😀

Skrevet af: Sanne
28/09/10 14:34

Det lyder som om det kun kan være mig der er skrevet om. Spøg til side, det passer fist

Skrevet af: Anders
07/10/10 18:40

det passer godt, arbejder for pengene men efter to dage er de væk:D

meeeen…. der er lidt der ikke rigtigt passer men sådan er det jo nok:D

Skrevet af: Anders
07/10/10 18:45

fedt! Det er vildt fedt at det passer sådan:D

elsker penge (når jeg har dem) og elsker at bruge dem HURTIGST muligt$D

Skrevet af: Rune
09/10/10 18:31

Tror ikke rigtig på det (: de har bare skrevet en masse som kan ske at passe på alle. Nogle gange passer det, andre gange ikke.

Skrevet af: Miss V
28/10/10 09:29

Det er naesten uhyggeligt hvor meget det passer til mig-hvert eneste ord. Er god hjaelp til at blive klog pa min personlighed 

Skrevet af: anonym.
29/10/10 11:18

Den passer mig 100%

Skrevet af: Elizabeth
31/10/10 23:40

Ja, jeg synes også at det passer……der er bare en ting der undrer mig på denne side…………jeg har lagt mærke til tidspunkterne på det skrevne….er det skrevet fra sidens ejermand og sat til automatisk at vises her… Jeg spø’r bare

Skrevet af: Pulze redaktionen
02/11/10 21:53

Hej Elizabeth.

Jeg kan godt forstå at du undrer dig lidt over kommentarernes tidspunkter – det gør vi i princippet også 🙂

Kommentarerne er gode nok – de stammer alle fra læsere. Men da alle kommentarer skal ind og godkendes først, inden de publiceres, kan der altså ske utilsigtede hændelser i systemet. Man kan altså ikke helt regne med tidspunkterne. Vi beklager selvfølgelig fejlen og arbejder ihærdigt på at rette den. Med venlig hilsen Merete Pulze redaktionen

Skrevet af: Dobbelt Tvillingen
15/11/10 17:48

Synes det passer sygt godt ^^ Både mig og min søster er tvillinger (både i stjernetegn og rigtigt)

Og jeg synes at det hele passer, hvis ikke på mig, så på hende.

Men når vi begge er gode til at snakke, er det ikke altid sjovt at skændes xD

Skrevet af: hgutm
16/11/10 14:22

elsker tvillingen jeg er det selv så jeg elsker det det er så sejt .

Skrevet af: Sofie
22/11/10 19:10

Hey tvillinges sten er da tigerøje!!!

Skrevet af: mikkel..
24/11/10 16:57

det passer fandme godt til løven.. og vægten.. og vandmanden…og hjorten.. og computer er ikke en hobby… og 2 personligheder kan godt være menneske og hippie..

Skrevet af: Mille
29/11/10 15:33

Det er altså lidt vildt at beskrivelsen af én, kan stå på en side om et stjernetegn sårn generalt :o!!

Skrevet af: Denis
15/12/10 23:13

Det er fandme næstem skræmmende hvor godt det passer

Skrevet af: Arnaaraq
10/01/11 17:12

Det er sgu da pefektos … ;D 3>

Skrevet af: Chriz
14/01/11 20:42

Meget af det passer på mig, og alligevel ikke. men så når det passer, så passer det rigtig godt

Skrevet af: Emilie
17/01/11 12:34

Wow… Det passer bare vildt godt, specielt det med pengene (:

Har stadig kontakt til en af mine venner fra børnehavn, og han sagde til mig i sidste uge at jeg var virkelig svær at blive klog på, selvom han havde kendt mig i så lang tid. (:

Skrevet af: Smukke Anna
23/01/11 10:46

det hele passer perfect

Jeq er helt mundlam…!!

Skrevet af: Natascha
26/01/11 09:35

Oplever tit problemmer i mit forhold 😀 ( har en fisk som kæreste)

Det er ret svært for han forstår mig ikek rigtig. ( på den anden side er der nok ikke mange der gør det) 😀

JEg elsker at være tvilling, det har forklaret mig rigtig meget 😀

Bla. hvorfor jeg tit bliver træt midt i en samtale/diskusion XD

Eller hvorfor jeg bare ikke har tid til at sidde på min flade! 😀

Skrevet af: Camilla
28/01/11 17:40

ja det passer jo. og jeg er stolt af at være tvilling. men det med at udforske og prøve nyt, synes jeg ikke lige passer.

Skrevet af: viktor
01/02/11 09:43

kult

Skrevet af: Jacob André “Iskolditet” Jensen
09/02/11 05:30

Damn, har aldrig oplevet så vild en oplevelse som da min lady læste det her op for mig… alle de her på siden passer på folk jeg kender

Skrevet af: Nanna & sidsel
11/02/11 09:25

Vi er selv tvillingen og det passer helt sikkert. 🙂

Skrevet af: Trine
22/02/11 09:35

det passer jo helt vildt sådan er jeg også 1000% koirekt

Skrevet af: Trine Stage Hansen
25/02/11 13:23

det er da vildt det helle passer på mig waoov

Skrevet af: Sarah
02/03/11 19:31

det passer squ ikke.. altså sådan er jeg slet ikke

Skrevet af: Jakob-juni-86
04/03/11 18:40

Det passer det passer, for sejt…

Skrevet af: smut
14/03/11 03:09

Passer 100% hvis man er ægte tvilling, den passer til alle tvillinger !!

Skrevet af: malene p
31/03/11 18:45

wow……….. det er for vildt … som om det er skrevet om mig…….

Skrevet af: Helena.
15/04/11 17:19

Jeg syntes det er fantastisk både at være født i Tivillingernes tegn og oveni købet have en enægget tvilling ved min side 😉 vi kan jo godt lide at have 2 af alting

Skrevet af: gustav
22/04/11 19:31

det passer. Det er helt vildt;-)

Skrevet af: emilie
28/04/11 18:15

det er vild spænene

Skrevet af: mikkel
01/05/11 19:28

Hvor kender de mig fra? (jeg er vægt)

Skrevet af: Jomfruen 95
05/05/11 12:48

Jeg har en ven tvillling, hun/han kan være to personer, hvilket er wierd… 🙂 Men hun/han er altid til, at stole på! 😀 Jeg ELSKER tvillinger!! 😀

Skrevet af: Amanda Wilde
14/05/11 16:07

SEJT! Mit efternavn er også Wilde 😀

Skrevet af: mikkel
16/05/11 18:53

sygt det er jo mig……

Skrevet af: Isabella
16/05/11 23:40

det passer os meget på meget (:

bare ikk det med a studere fremmedsprog det ikke lige mig

men alt andet lidt sjovt.. og har fødselsdag om lide weee 29 😀

Skrevet af: anna og ulrik
10/06/11 09:05

det passer jo

Skrevet af: forevigt.knusto1
14/06/11 05:15

Det passer meget godt på min veninde ..

Skrevet af: Siri
14/06/11 20:22

Det passer bare slet ikke :o(((

Skrevet af: sara123
15/06/11 15:38

hi hi 3>

Skrevet af: Alberte
23/07/11 15:27

Altså det der med at Fisken godt kan virke meget hemmelighedsfuld det passer ikke til mig jeg er rigtig meget udadvendt ,;-) men ellers passer næsten alt andet.. 😉

Skrevet af: Karsten Bach
05/08/11 20:11

Jeg havde det mindst lige så sjovt da jeg læste alle kommentarene som da jeg læste om mig selv – Jeg er tvillingen!

Skrevet af: Benjamin Toubøl
18/08/11 21:00

Nahhh. 50-50 noget passer andet.. ikke lige så meget 😛

Skrevet af: jim
23/08/11 22:53

tvillinger er sindsyge de er flere personer på en gang.og så er de meget pivet og tror de ejer hele verden når deres lomme er fyldt med penge.hilsen stenbukken.

Skrevet af: Anonym
24/08/11 20:19

Hehe det meste passer

Skrevet af: Rikke
14/09/11 21:13

Skræmmende så rigtigt det er…..

Skrevet af: lisa
08/10/11 22:37

så forstår jeg bedre mit valg af mand 🙂

Skrevet af: Daniela
12/10/11 19:59

Det stemmer sgu meget godt overens med den person jeg er 😀

Skrevet af: Christine
17/10/11 00:44

Det stemmer mega meget overens med hvordan jeg er :p -SKUMMELT!

Skrevet af: riis
10/11/11 15:52

det passer fucing meget jeg taler hurtigt og snakker irriterende meget :O

jeg er heller ikke genert spørg selv mine venner og jeg tænker noget og begynder på det og da jeg er halvvejs går den ikke længere 🙂

Skrevet af: Otto kristoffersen
20/01/12 14:25

Det var godt ;O)

Skrevet af: anonym
13/02/12 02:44

det passer , meget af det

Skrevet af: Crone
21/02/12 12:29

Det er vildt nok, men ikke alt passer vel?

Skrevet af: Smukke mig
13/09/12 11:17

Det er vildt nok, men ikke alt passer vel?

Skrevet af: Christoffer hinsby
11/01/13 13:51

Det passer så godt man

Skrevet af: mille
27/08/13 18:46

Passer rigtig godt det helt vildt!

Skrevet af: Lasse
15/11/13 08:51

Hvad kan jeg sige: Det passer FULDSTÆNDIG!


6 Kommentarer til “Tvilling – Stjernetegnet tvillingen

  1. Jeg er åbenbart den fødte tvilling 🙂 🙂 især det her : “Tvillinger er nysgerrige og vil vide lidt om alt, men heller ikke for meget om ét bestemt emne.” Ha ha ha… Det er bare så meget mig.

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

nineteen − 1 =