Undgå indgroede hår ved bikinilinien

undgå indgroede hårIndgroede hår er mindre flatterende og skaber irritation og knopper

Hår skal vokse udad, men mange mennesker døjer faktisk med det modsatte. En ny forbrugerundersøgelse fra 2008 viser, at hver fjerde danske kvinde har problemer med indgroet hår.

Både mænd og kvinder kender problemet med indgroede hår efter en barbering. Det giver røde knopper, kløe og i værste tilfælde det man så flatterende kalder skægpest. Og det ser slet ikke sexet ud – især ikke hvis det er i bikinilinjen. Udover at det ikke er pænt, kan det også være meget smertefuldt.

3500 skandinaviske kvinder har deltaget i en ny undersøgelse om hårfjerning og her oplyser ca. 25 procent, at de har oplevet problemer med indgroede hår. Resultatet er stort set enslydende, uanset om man spørger danske, svenske eller norske kvinder.

Veet efterbehandlingscreme exfolierer huden og fjerner døde hudceller

Indgroede hår opstår hovedsagligt ved brug af skraber, men kan også forekomme, når man fjerner hår med andre metoder. Problemet skyldes blandt andet, at hårene krøller og derfor vokser ind i huden igen. Krøllet hår ses ofte i intimområdet, og det er en af årsagerne til, at mange kvinder især oplever problemer med indgroede hår i bikinilinjen.

Resultatet er røde og måske endda betændte knopper og i nogle tilfælde en let kløende irritation. Noget, som de fleste naturligvis gerne vil undgå.

Veet introducerer derfor et helt nyt produkt rettet mod at undgå indgroede hår. Veet efterbehandlingscreme exfoliere huden og fjerner derved døde hudceller. Cremen indeholder blandt andet ekstrakt fra druer, som afhjælper og forebygger irritation af huden efter hårfjerning. Cremen efterlader huden glat og blød, og den kan bruges dagligt eller efter behov.


Kommentar til “Undgå indgroede hår ved bikinilinien

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

thirteen − seven =