Vandtæt mobil – Sony Xperia Z2

En svaghed hos rigtig mange mobiltelefoner er deres dårlige modstands dygtighed over for fugt og vand. Utallige mobil telefoner har endt deres dage efter at en væltet cola eller en tur i badekarret har forvandlet den kære følgesvend til elektronisk skrot.

Personligt ødelagde jeg både min og kærestens telefon, da jeg under en shopping tur i et storcenter skulle bruge dametoilettet. Toilettet er tomt da jeg kommer ind, så jeg smider min taske i en håndvask og skynder mig ind på et wc. Da jeg kommer ud til håndvasken igen opdager jeg at taskens håndtag har aktiveret touch sensoren i vandhanen. Den har så tændt, og lige så stille fyldt min håndtaske op med lunken postevand. Ingen af vores to mobiler overlevede den badetur og hverken forsikring eller garanti dækkede tabet.

Vandtæt mobil telefon - Sony Xperia Z2Undervands foto med mobilen

Med SONY’s Xperia Z2 kunne et sådan uheld helt være undgået. Her på redaktionen har vi stort set alle prøvet at ødelægge en telefon på (næsten;-) samme måde, så måske var det netop en ting at tænke på, når tiden nærmer sig for udskiftning af den gamle mobil.

Coveret på Xperia Z2 er helstøbt og både for- og glas bagside er tætnet med silikone lister. SIM og MicroSD portene er anbragt på siderne af telefonen der ikke kan åbnes eller skilles ad. Disse porte skal altså være lukkede for at Sony kan garantere vand og støv tæthed. Husker du det, skulle telefonen til gengæld også kunne klare en dybde på 1.5 m ferskvand i op til 30 minutter.  Og den gør det åbenbart så godt at Sony promovere Xperia Z2 med fokus på muligheden for at tage undervands foto.

For os andre fumlefingrede skulle den altså nemt kunne klare en tur i både pool’en, badekarret og gulvspanden, uden derfor at afgå ved døden.

Værd at fremhæve ved SONY Xperia Z2  :

  • Ridsefrit hærdet glas
  • “Vandtæt” kabinet.
  • Quad Core 2.3 GHz Processor (hurtig)
  • 3 GB RAM
  • Android v4.4 OS (KitKat)
  • 5.2- tommer Fuld HD Display
  • Optager video i høj resolution. 4K

Primært kamera 20.7 Megapixel
Sekundært kamera 2.2 Megapixel


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

1 × four =