Veet hårfjerningscreme anmeldelse -Supreme Essence

veet supreme essenseVeet hårfjerningscreme testes -læs anmeldelsen af Veet Supreme Essence

Jeg må indrømme, at jeg var en anelse skeptisk da jeg fik til opgave at teste Veets nye produkter Supreme Essence. Jeg er en gammeldags pige, der sætter pris på min skraber som jeg har brugt i så mange år og den svigter aldrig.

Veet har lavet tre hårfjernings produkter, det ene er et spray-on produkt og de to andre er cremer, hvor den ene er beregnet til badet. Jeg prøver cremen Hair Removal Cream with Velvet Rose Fragance & Essential Oils. Det lyder jo egentlig meget godt og lækkert og da jeg smører cremen på huden, dufter det helt fantastisk af roser og slet ikke som jeg havde forventet. Dog er glæden kort, da duften hurtigt udvikler sig til en skrap lugt. Men okay, det er selvfølgelig også et produkt der skal fjerne mine hår på benene, så lidt skrapt skal det vel være.

Cremen skal sidde på i mindst 3 minutter og allerhøjest 6 minutter. Så jeg tager stopuret frem og sætter tiden i gang. Da de tre minutter er gået, prøver jeg nænsomt at fjerne hårene med den fine lyserøde spatel der fulgte med, men der sker intet. Så jeg beslutter mig for at give produktet lidt ekstra tid.

Men selv efter de 6 minutter, har produktet absolut ingen virkning. Ikke så meget som et sølle lille hår er faldet af og da produktet ikke må sidde for længe, skynder jeg mig ud og vasker cremen af.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse, som slet ikke lever op til hvad de lover og efter min mening, spild af penge.

Én ting er sikkert og der er, at jeg holder mig til min helt almindelig gammeldags Venus skraber. Der er jeg garanteret et godt resultat og fri for at udsætte kroppen for stærke kemikalier, som alligevel ikke virker!

Pulze giver Veet Supreme Essence 2 ud af 5 stjerner.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

17 − six =