Vi vil have mænd med hår på brystet

kvinder foretrækker mænd med hårMænd med hår på brystet – men gerne hår-fri de intime steder og på ryggen

Den hårløse metro-mand er på retur. Kun fem procent af danske kvinder vil gerne have at deres partner smider brysthårene. Til gengæld må han gerne være hår-fri på ryggen og under bæltestedet.

Vi gider ikke mænd, der bruger lige så lang tid på hårfjerning som vi gør. Efter flere år hvor det hårløse look har domineret, så er det på tide at danske mænd igen lader håret gro på brystet.

Veet har spurgt danske kvinder om, hvordan de synes deres mand eller kæreste skal fjerne hår. Og det skal han slet ikke, lyder svaret i halvdelen af tilfældene. Kun fem procent mener, at hans brysthår skal væk. Otte procent foretrækker hår-fri armhuler og kun to procent synes, at et par mandeben ser bedst ud uden hår.

Ingen hår på ryggen eller i bukserne

Det betyder dog ikke, at mændene helt slipper for at trimme kropsbehåringen. Hver femte kvinde mener nemlig, at deres mand godt kunne trænge til at få fjernet hår på ryggen. Og så er omkring hver fjerde tilhænger af ligestilling i de intime områder. Her mener 26 procent at mænd også bør være glatbarberede.

Veet har udviklet hårfjerningsprodukter specielt til mænd. Veet for Men består af voks til de seje eller en creme til de mere ømskindede.

Kilde: Veet kundeundersøgelse 2008. Undersøgelsen er foretaget af Enalyzer og gennemført blandt 3500 personer i alderen 25-45 år i Danmark, Norge, Sverige og Finland.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

20 − 12 =