Yoga – en personlig historie

yoga en personlig historieYoga – En personlig oplevelse med yoga fra én af vore læsere

Kære alle læsere på Pulze

Jeg har kigget lidt rundt på de forskellige emner på dette site. Jeg synes, at det er en rigtig dejlig ting, at vi kvinder har mulighed for, at dele forskellige oplevelser med hinanden og give hinanden ideer til at prøve noget nyt.

Jeg har en helt særlig oplevelse, som jeg gerne vil dele med jer.

Jeg var på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde nogle voldsomme søvnproblemer og generelt følte en utilfredshed med mit liv. Jeg følte, at jeg måtte gøre noget! -Noget jeg ikke havde prøvet før. Jeg besluttede mig for, at jeg ville lære at lave Yoga.

Da jeg, det efterår for nu snart 2 år siden, startede på mit intensive Yogakursus, havde jeg ingen ide om, hvad jeg tog hul på. At lære Yogaen og hele det univers, der ligger bagved at kende, har været en af de største gaver jeg har givet mig selv.

Yogaen har givet mig en oplevelse af tryghed og tilfredshed i livet. Yogaen har lært mig, at alle de svar som jeg skal bruge, findes inde i mig. Yogaen har givet mit liv en helt særlig dybde, som jeg ser frem til at udforske resten af mit liv.

Jeg kunne skrive en hel roman om, hvad Yogaen har gjort for mig. Men det der står tilbage og som jeg vil nøjes med at fremhæve, er den dybe taknemmelighed og glæde jeg nu bærer over, at have Yogaen som en del af min hverdag. Jeg har et dybt ønske om, at mange flere af mine medmennesker får denne mulighed.

Hvad er Sri Sri Yoga

Sri Sri Yoga er en blanding af Ashtanga, som er yogaens fysiske og kraftfulde aspekt samt Hatha og Vinyasaens mere blide, flydende og kærlige beroligende aspekt. Ved denne kombination føler jeg, at jeg her har mulighed for, at få alle de dybe fantastiske og sundhedsskabende elementer som yogaen indeholder og består af.

Jeg er selv blevet dybt fasineret af Yoga og føler mig i mange henseender som et nyt menneske i balance – i krop og sjæl.

Kærlige hilsner Malene


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

19 − eleven =