Hvad er Yoga -opnå indre balance

hvad er yogaEr yoga noget for dig? Læs her om yoga øvelser

Yoga er en mere end 5000 år gammel Indisk tradition.

Ifølge gammel tro, opnår man et højere spirituelt plan, ved at dyrke yoga fast.

Yoga øvelser forener krop og sjæl

Yoga øvelserne er med til at forene krop og sjæl og skulle give indre og ydre balance. Med de rigtige yoga øvelser vil man opnå, at stimulere kroppens kredsløb.

Det siges, at vi forøger vores koncentrationsevne betydeligt og de kreative sanser, bliver stimuleret væsenligt. Vi vil blive bedre til at håndtere stress i hverdagen og man skulle kunne nå dybere ind i sig selv, og finde indre ro og styrke.

Hvis du aldrig har prøvet yoga, bør du prøve det. Du vil helt sikkert blive overrasket over hvor anderledes en måde det er at bruge kroppen på.

Det hele foregår i et meget roligt tempo og den fokus der er på den indre oplevelse, giver en helt anderledes form for følelse af nærvær.

Et nærvær, som yoga-fans mener, bygger bro mellem krop og sjæl – en forbindelse, som på grund af ydre forstyrrelser kan være blevet ødelagt. Stress kan være en betydelig faktor for, hvordan krop og sjæl arbejder sammen.

At kunne mærke sig selv er basis for al velvære, fysisk såvel som psykisk. Yoga er en rigtig god måde, at finde sin indre ro på og mange mener, at de bliver mere afklarede og får mere overskud og energi i hverdagen, når de jævnligt dyrker yoga.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

seventeen − 7 =